zondag 9 juni 2013

Pasta met aubergine

Pasta met tomaten, aubergine en een kleine twist, yoghurt! Ik gebruikte al eerder yoghurt door de pasta en was toen aangenaam verrast. Ook in deze pasta geeft het een frisse touché, lekker zomers!


Wat heb je nodig voor 2 personen?
120 gram (kamut)pasta
Olijfolie
2 tenen knoflook, fijngesneden
1 aubergine, in blokjes
1 rode paprika, in blokjes
5 tomaten, in stukjes
85 gram griekse yoghurt
50 gram pijnboompitten, geroosterd
Chilipeper
Gedroogde italiaanse kruiden
Verse basilicum
Peper
Zout

Bereiden: 
Kook de pasta beetgaar. Verhit ondertussen olijfolie in een wok en fruit de knoflook heel kort, voeg de aubergine toe en bak 3 minuten, doe de paprika erbij en bak nog 3 minuten. Voeg de tomaten toe en bak rustig mee. Haal de pan van het vuurt en voeg de yoghurt, chilipeper, italiaanse kruiden, peper en zout toe. Roer de pasta door de saus en serveer met de pijnboompitten en de basilicum.

Eet smakelijk!

Bron: Allerhande

Geen opmerkingen:

Een reactie posten