maandag 17 juni 2013

Geroosterde groenten

Geroosterde groenten, zo makkelijk en lekker!  Het is jammer dat ik soms vergeet hoe gek ik ben op die knapperige buitenkant en zachte binnenkant. Varieer met groenten en kuiden en je hebt elke keer wat anders op tafel staan! Wij aten de groenten met een gehacktbal van de Vegetarische slager, ook die was erg lekker.


Wat heb je nodig voor 2 personen?
2 zoete aardappels, in partjes
4 rode bieten, in plakjes
4 wortels, in plakjes
2 rode uien, in partjes
3 tenen knoflook
Olijfolie
Rozemarijn

Tijm
Peper
Zout

Bereiden:
Verwarm de oven voor op 220 graden. Spreidt de groenten uit over een bakplaat en meng met olijfolie, rozemarijn, tijm, peper en zout. Rooster de groenten in ongeveer 45 minuten gaar, schep regelmatig om.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten