dinsdag 11 juni 2013

Aspergefrittata uit de oven

Frittata is de ideale manier om "restjes" te verwerken. Ik had wat tuinbonen en doperwten in de vriezer liggen en een paar asperges in de koelkast, wat eieren erbij en je hebt een frittata, makkelijk & lekker!

 
Wat heb je nodig voor 2 personen?
Handvol doperwten, ontdooid
Handvol tuinbonen, ontdooid
1 lente ui, fijngesneden
6 groene asperges, in stukken
4 eieren
Handvol munt, fijngesneden
50 gram zachte geitenkaas
Peper
Zout

Bereiden:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Blancheer de asperges 3 minuten in kokend water met zout. Kluts de eieren los met peper en zout en meng de groenten en munt erdoor. Giet in een ingevette ovenschaal en verdeel de geitenkaas er over. Bak ongeveer 20 minuten in de oven, tot de eieren gaar zijn.
Lekker met een groene salade.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten