dinsdag 7 mei 2013

Tomatenquiche

Quiche zowel warm al koud erg lekker, makkelijk mee te nemen en ook makkelijk van te voren te maken. Ik ben er gek op, maar eet het eigenlijk niet zo vaak, elke keer als ik een quiche eet neem ik me voor daar verandering in te brengen.


Wat heb je nodig voor 2 personen?
3 of 4 plakjes bladerdeeg, ontdooid
40 gram pijnboompitten, geroosterd
250 gram cherrytomaatjes
2 eieren
100 ml crème fraîche
Verse basilicum, fijngesneden
50 gram Parmezaanse kaas, geraspt
2 romatomaten, in plakken
Peper
Zout
Een kleine springvorm

Bereiden:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed de ingevette springvorm met de plakjes bladerdeeg. Verdeel de pijnboompitten en cherrytomaten over de bodem van de quiche.
Klop de eieren los met crème fraîche, basilicum, Parmezaanse kaas, peper en zout. Verdeel het mengsel over de tomaten. Leg de plakken tomaat over de quiche. Bak de quiche 45 minuten gaar in de oven.
Lekker met een tomatensalade.

Eet smakelijk!

Bron: Allerhande

Geen opmerkingen:

Een reactie posten