vrijdag 10 mei 2013

Sugars snaps en peultjes met tahin

Vandaag geen stokbrood met kruidenboter maar met een heerlijk ricotta-tahinspread en voor de vitaminen (maar vooral omdat het lekker is) een salade van sugar snaps, peultjes en lente ui.


Wat heb je nodig voor 2 personen?
Olijfolie
250 gram sugar snaps
250 gram peultjes
150 gram ricotta
2 el tahin
Citroensap
Bieslook, fijngesneden
1 bos lente ui, in ringen
Peper
Zout
1 stokbrood

Bereiden:
Blancheer de sugar snaps en peultjes 5 minuten in kokend water met zout.
Meng de ricotta, tahin, citroensap, bieslook, peper en zout tot een spread. Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de lente ui met zout een paar minuten, voeg de sugar snaps en peultjes toe en warm even door.
Serveer de groente met de spread en een warm stokbrood.

Eet smakelijk!

Bron: La Cucina Italiana

Geen opmerkingen:

Een reactie posten