donderdag 2 mei 2013

Snelle roerbak

Een snel en gezond gerecht voor die dagen die voorbij lijken te vliegen. Als je kiest voor voorgesneden groente (waar helemaal niks mis mee is) staat dit gerecht zo op tafel.


Wat heb je nodig voor 2 personen?
120 gram (zwarte) rijstnoodles
Zonnebloemolie
1 zak roerbakgroente
1 blik minimaiskolfjes
3 eieren
Sambal
Sojasaus
Sesamolie

Bereiden:
Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en spoel koud.
Verhit de olie in een wok en wok de groente een paar minuten, voeg de maiskolfjes toe en wok nog een paar minuten. Klop ondertussen de eieren los met wat water en sambal naar smaak. Bak een omelet, rol de omelet op en snij hem in reepjes.
Voeg sojasaus, sesamolie en noodles toe aan de groente en warm nog even door. Serveer met de omeletreepjes.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten