zondag 26 mei 2013

Gnocchi met vegetarische spekjes

Soms heb niet zo veel tijd of zin om te koken, maar wil je wel lekker eten. Dit gerecht is ideaal voor deze dagen. Het staat binnen 15 minuten op tafel en kan door (bijna) iedereen klaar gemaakt worden.


Wat heb je nodig voor 2 personen?
250 gram gnocchi
Olijfolie
1 pakje Tivall spekblokjes
Provençaalse kruiden
1 ui, gesnipperd
250 gram champignons, in vieren
2 el crème fraîche
75 gram rucola
Peper
Zout

Bereiden:
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen olijfolie en een grote koekenpan en bak de spekblokjes samen met de Provençaalse kruiden knapperig. Voeg de ui toe en bak tot de ui glazig is. Bak de champignons mee tot ze goudbruin zijn. Schep de gnocchi, crème fraîche en een scheutje water door de champignons en verwarm goed door. Breng op smaak met peper en zout. Meng op het laatste moment de rucola erdoorheen en serveer.

Eet smakelijk!

Bron: Allerhande

Geen opmerkingen:

Een reactie posten