maandag 15 april 2013

Roerbak met paksoi, paprika & rijst

Soms ben ik een echte Hollanders, als ik iets wat ik ook echt gebruik gratis kan krijgen, laat ik dat niet schieten. Tivall heeft 3.000 Nederlanders geselecteerd om 4 producten te testen. Vandaag het eerste product de wokstukjes, een basisproduct met een neutrale smaak. Het fijne van de stukjes is dat het in dit gerecht de smaken van de currypasta echt opneemt, helaas worden de blokjes wel sompig.


Wat heb je nodig voor 2 personen?
150 gram (rode) rijst
Zonnebloemolie
1 struik paksoi
1 rode ui
2 rode puntpaprika's
1 schaal Tivall wokstukjes
2 el rode currypasta
400 gram tomatenblokjes
Peper
Zout

Bereiden:
Kook de rijst volgens de aanwijzingen van de verpakking en bereid ondertussen de rest van het gerecht.
Maak de groenten schoon en snijd in blokjes. Verhit zonnebloemolie en een grote wok, wok de ui en paprika kort op middenhoog vuur. Voeg de wokstukjes toe en wok nog 2 minuten. Schep de paksoistelen erdoor en wok 2 minuten, voeg dan de paksoibladeren toe en wok even kort. Doe de currypasta er bij en wok even mee. Voeg als laatste de tomatenblokjes toe en draai het vuur lager, laat ongeveer 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met peper en zout.

Serveer de groenten met rijst.

Eet smakelijk!

Bron: Allerhande

Geen opmerkingen:

Een reactie posten