zaterdag 20 april 2013

Gebakken champignons en kikkererwten met tuinerwten en knoflook

Een schaal vol met groente, net even anders door de misschien wat vreemde combinatie en gebruik van lekker veel kerrie. Lekker met een stuk Turks brood.


Wat heb je nodig voor 2 personen?
250 gram champignons, in vieren
2 tenen knoflook, fijngesneden
1 pot kikkererwten, uitgelekt

250 gram diepvries tuinerwten
Olijfolie
Boter
Kerrie
1 bosje basilicum
Peper
Zout

Bereiden:
Verhit de boter en olie in een koekenpan en bak de champignons 5 minuten op middenhoog vuur. Voeg de knoflook en veel kerrie toe en bak 2 minuten mee. Voeg de kikkererwten, tuinerwten en een scheutje water toe en bak/stoof het geheel op laag vuur een paar minuten. Breng op smaak met peper en zout en serveer met basilicumblaadjes.

Eet smakelijk!

Bron: Foodies

Geen opmerkingen:

Een reactie posten