maandag 11 maart 2013

Pizza met garnalen, avocado & rucola

Met pizzadeeg in de vriezer is deze pizza zo klaar, ideaal voor doordeweeks. Of als 'gezonde' snack in het weekend.


Wat heb je nodig voor 2 pizza's?
Speltpizzadeeg
250 gram cherrytomaten, gehalveerd
1 rode peper, fijngesneden
knoflook
Koriander
Olijfolie
1 avocado, in reepjes
75 gram rucola
125 gram garnalen
Zout

Bereiden:
Bereid het deeg volgens het recept of gebruik twee kant en klare pizzabodems.
Verwarm de oven voor op 230 graden.
Doe 2/3 van de tomaten, de helft van de rode peper, de knoflook, een flinke hand koriander, olijfolie en 1 tl zout in de blender of keukenmachine meng tot een gladde saus.
Maak van het deeg 2 pizzabodems, verdeel de saus over de bodems en bak ze ongeveer 20 minuten in de oven.
Beleg de bodem met de tomaten, rode peper, avocado, rucola, garnalen en koriander.

Eet smakelijk!

Bron: Allerhande

Geen opmerkingen:

Een reactie posten