donderdag 14 maart 2013

Paprika-noedelsalade

Vandaag een snel, gezond & lekker gerecht, voor op die dagen waarop de tijd door je vingers glipt. De noedels staan binnen no time op tafel en dan is het tijd om even rustig bij te komen en te genieten.


Wat heb je nodig voor 2 personen?
150 gram (zwarte) rijstnoedels
Zonnebloemolie
3 rode puntpaprika's, in reepjes
2 tenen knoflook, in plakjes
1 rode peper, fijngesneden
1 blikje mais, uitgelekt
1 bos lente ui, in ringen
Sap van 1 limoen
Handvol gezouten pinda's of Katjang Pedis
Peper

Bereiden:
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel koud.
Verhit de olie in een wok en bak de paprika, knoflook en peper een paar minuten, tot de paprika's zacht worden. Voeg de uitgelekte noedels toe en warm mee. Schep de mais, lente ui en limoensap door de noedels, breng op smaak met peper en serveer met de pinda's.

Eet smakelijk!

Bron: Jamie's magazine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten