donderdag 28 februari 2013

Orzo, cannellinibonen & spinazie

Vandaag ook een makkelijk & snel recept van Jamie, dit keer uit zijn magazine. Ideaal voor doordeweeks.


Wat heb je nodig voor 2 personen?
6 tomaten, gehalveerd
150 gram orzo (pasta)
Olijfolie
1 blik cannellinibonen, uitgelekt en afgespoeld
150 gram spinazie
1 teen knoflook, fijngehakt
Bladpeterselie
Peper
Zout

Bereiden:
Verwarm de oven voor op 160 graden. Zet de tomaten met het snijvlak naar boven in een ovenschaal of op een bakplaat en bestrooi met zout. Bak de tomaten 60 minuten in de oven.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en meng met de pesto. Maak de pesto door de peterselie, knoflook, peper en zout en een scheut olijfolie in een keukenmachine fijn te malen.  Meng de bonen en spinazie door de pasta en serveer met de tomaten.

Eet smakelijk!

Bron: Jamie's magazine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten