woensdag 27 februari 2013

Falafelwraps met gegrilde groente & salsa

Vandaag weer een gerecht uit Jamies 15 minute meals, zou het vandaag wel lukken om dit gerecht binnen 15 minuten op tafel te zetten? Ok ik heb een beetje vals gespeeld met kant en klare falafel, maar het eten stond wel binnen 15 minuten op tafel! Een aanrader voor de avonden waarop er weinig tijd is om te koken, maar er wel behoefte is aan een lekkere & gezonde maaltijd.

1, 2, 3... GO


Wat heb je nodig voor 2 personen?
1 bakje falafel
3 puntpaprika's
1 bosje lente ui
2 volkoren tortilla's
1 el zoete chilisaus
100 gram hüttenkäse
2 rijpe tomaten
1 rode peper
1 teen knoflook
1 limoen
Koriander
Rode kool (optie)
Peper
Zout

Bereiden:
Verwarm de oven voor op 180 graden en bak de falafel daar 10 minuten in, of bak ze een paar minuten in de koekenpan.

Snijd de paprika in repen en halveer de lente ui. Zet een grillpan op middenhoog vuur en grill de groenten. Bestrooi met peper en zout.

Doe de tomaten, peper, knoflook, limoensap en een hand koriander in een blender en blend tot een salsa, breng op smaak met zout.

Verwarm de rode kool en de tortilla's. Meng de hüttenkäse met de chilisaus.

Serveer de tortilla's met de falafel, gegrilde groenten, salsa & hüttenkäse en strooi een hand koriander over het gerecht.

Eet smakelijk!

Bron: Jamies 15 minute meals

Geen opmerkingen:

Een reactie posten