woensdag 16 januari 2013

Sperziebonen & pasta in tomatensaus

Makkelijk, gezond & lekker een ideaal gerecht voor doordeweeks.


Wat heb je nodig voor 2 personen?
Olijfolie
2 tenen knoflook, fijngesneden
400 gram tomatenblokjes
200 ml kokend water
500 g sperziebonen, afgehaald
120 gram (spelt)spaghetti

Handvol basilicumblaadjes
Peper
Zout

Bereiden:
Verhit olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak in een paar minuten goudbruin. Voeg de tomatenblokjes, 200 ml kokend water en een flinke mespunt peper en zout toe en kook 15 minuten.
Kook ondertussen de spaghetti in kokend water met zout net niet beetgaar en kook de sperziebonen 5 minuten in kokend water met zout. Giet de spaghetti en bonen af en voeg toe aan de saus en kook het geheel nog 5 minuten. Serveer met de basilicumblaadjes.

Eet smakelijk!

Bron: Allerhande

Geen opmerkingen:

Een reactie posten