vrijdag 28 december 2012

Truffelravioli met paddenstoelen

Ravioli heerlijk troostvoedsel, de truffelravioli vond ik in de natuurwinkel. Heb je liever een ander soort gevulde pasta, dat kan natuurlijk ook. Kies de soort die jij lekker vindt.


Wat heb je nodig voor 2 personen?
1 eetlepel boter
Tijm
1 rode ui, gesnipperd
2 tenen knoflook, fijngesneden
6 stengels bleekselderij, in plakjes
200 gram paddenstoelen, in reepjes
250 gram ravioli
75 gram rucola
25 gram pecorino, geraspt
Peper
Zout

Bereiden:
Kook de ravioli in een pan gezouten water 4 minuten.
Smelt de boter samen met de tijm in een pan, fruit de ui, knoflook en bleekselderij een paar minuten. Voeg de paddenstoelen toe en bak 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de ravioli, rucola en een deel van de kaas toe en meng meng met elkaar. Serveer de ravioli in een kom en strooi de kaas erover.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten