donderdag 15 november 2012

Orzo met zwartoogbonen en spinazie

Orzo kun je kopen in de Turkse supermarkt,
kun je het niet vinden gebruik dan een andere pasta soort

Wat heb je nodig voor 2 personen?
150 gram orzo
4 tomaten
Blik zwartoogbonen, uitgelekt

1 ui, gesnipperd
300 gram spinazie
Komijn
Paprikapoeder
Kaneel

Chilipoeder
2 el balsamicoazijn
2 tl sojasaus
2 el olijfolie

Peper
Zout


Bereiden:
Bereid de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm de olijfolie in een wok en fruit de ui en de specerijen een paar minuten. Voeg de tomaten en zwartoogbonen toe en blus af met de balsamicoazijn en sojasaus. Verwarm een paar minuten. Voeg als laatste de spinazie toe, de spinazie moet wel warm worden, maar niet heel erg slinken. Breng op smaak met peper & zout en serveer.

Eet smakelijk!

Bron: Blog de Groene prinses

Geen opmerkingen:

Een reactie posten